PREUS

 

Visibles al 100% en ordinador o tablets grans 

 

ALLOTJAMENT AMB ÀPATS  -a partir de 25€/dia. Menú a convenir.  

Pensió complerta 45€ 

Mitja pensió 38€

Esmorzar 5€, dinar o sopar 12€

 

ALLOTJAR-SE- 20€ 1ªnit i 15 la segona. Més nits i dates especials consultar

(1) Temp. baixa 1 nit: de desembre, gener i agost

(2) Temp. alta 2 nits: de març a octubre 

Mínim: (1)-24 persones 480€ i (2)-770€  

VISITANTS DE GRANS GRUPS- que no pernocten ni els fem el menjar  

Els primers 15 visitants: 6€pp dia

A partir de 15 visitants: 5€ p.p

Grans grups consultar

 

 

team 1

LLOGUER DE LLENÇOL I TOVALLOLA:- 2'5€ el joc.  

A casa posem la funda del matalàs, el llençol de    

sota, la manta i el coixí i la funda. Heu de portar 

llençol o sac o sinó llogar-lo.    

  

GUIATGE I ACOMPANYAMENTS  -a partir de 20€/hora  

Acompanyant- guia turístic matí: 20€/hora

Canguratge per nens: 15€/hora 

 

 

team 1

COLÒNIES I CAMPAMENTS -a partir de 25€/dia. Consultar programa 

Colònia-acampada

Campament temàtic

Campament amb pares 

   

Podeu pagar amb efectiu o transferència bancària      

Demaneu la vostra factura posant-vos en contacte amb l'administrador

Clica les imatges que t'interessinper organitzar i complementar l'estada o la celebració

 

 

A El SALT pots organitzar el teu casament  

 I t'ajudem a fer-ho adaptant-nos a les vostres necessitats  

a partir de de 770€

Clica i fes-te'n una idea  

 

 

 

1. Espai obert i de trobada 

Com a espai de natura amb allotjament per activitats rurals i de muntanya, el SALT és un punt de trobada per a grups, famílies i entitats de lleure. És com un refugi a partir del qual diferents grups comparteixen i disfruten la natura i l'entorn rural.

Els Masovers d'El Salt són la Mª José i el Francesc;  per a qualsevol cosa podeu comptar amb ells viuen al mateix edifici, no es barrejaran amb vosaltres però els tindreu quan faci falta. La capacitat màxima d'allotjament és de 36 places; sumant places de llit i en terreny d'acampada. Hi ha 3 habitacions amb 3, 4 i 4 lliteres i en cadascuna un sofà-llit. Totes tenen lavabo i Wc i  una també té dutxa i un llit per a persones amb mobilitat reduïda. Tot i que el menjador i els espais exteriors es comparteixen amb altres grups d'usuaris, procurem la intimitat de tots amb pany a les tres habitacions i espais exteriors suficientment separats i còmodes per a menjar, plantar la tenda o altres activitats. Per fer un ús exclusiu dels espais del SALT poseu-vos en contacte amb nosaltres.     

 

2. Modalitats d'allotjament i servei de menjador 

Tots els usuaris tenen a disposició un espai a la nevera i un microones. Podeu allotjar-vos a la casa o al terreny d'acampada. Teniu opció de dret a cuina, mitja pensió. pensió complerta o pactar un mixt al vostre gust. si compartiu casa cal parlar-ho per coordinar-nos i valorar altres opcions (barbacoa, escalfar menjar fred, etz.) 

 

3. La reserva

Per norma general, qualsevol reserva es formalitza mitjançant el compromís entre ambdues parts. Per a les estades es podrà demanar una paga i senyal del 30% de l'import total a facturar i la resta del pagament es liquida a la mateixa casa quan s’arriba, fent la “FACTURA” corresponent. En qualsevol cas, per allotjar-se si hi ha places lliures no és necessari reserva.  No s’accepten targetes de crèdit degut a problemes de comunicació telefònica.  Si s'ha pagat per a la reserva i es cancel·la per motius justificats amb més de 30 dies, es retornarà la paga i senyal. Si es comunica amb entre 7 i 15 dies d’antelació, com a mínim es retornarà el 50% del import de la paga i senyal i si es comunica en els 7 dies anteriors a la data d’arribada, la paga i senyal podrà quedar a la nostra disposició si els motius no són de causa major i justificables.  Actuarem igual en el cas d'un escurçament no justificat de l'estada. Els pagaments es fan en metàlic o al número de compte que els facilitarem, posant com a concepte el nom i cognoms de la persona que ha fet la reserva.

4. Adreça i telèfon

  • Adreça: BV-1223 PK:1,3; Mura, Barcelona
  • Telefon fix: 0034 938 025 405 - mòbil: 0034 640 139 172
  • correu electrònic: adnelsalt@gmail.com
  • web: elsaltmura.cat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que la informació facilitada passarà a formar part de la base de dades d'El Salt..., per a la gestió administrativa i publicitària del nostre establiment. Té dret a accedir a aquesta informació i cancel·lar-la o rectificar-la dirigint-se a adnelsalt@gmail.com. Li garantim l’adopció de les mesures adients per assegurar el tractament confidencial de les seves dades.

 

5. Descomptes

Oferim descompte a grups superiors a 10 i a menors de 12 anys. Els nadons que no ocupin llit no paguen allotjament. Fem un 10% de descompte respecte els preus publicats al web a entitats lleure, cultura, territori i /o relacionats amb joventut i ampliable un 5% si veniu en transport públic. Si l’allotjament està reservat per aquell dia, l’hora de sortida és abans de les 11 del matí i la d'arribada és a partir de les 4 de la tarda. Consultar per a l'admissió d'animals de companyia però en principi es permeten. No es permet l’allotjament i la utilització de les instal·lacions per un nombre major de persones del que s’ha acordat. La responsabilitat civil no es fa càrrec de les persones no allotjades. 

 

6. Què cal portar

A casa trobareu llençol de sota, coixí, coixinera i manta. Per higiene o bé porteu el sac de dormir i la vostra tovallola o bé llogueu un joc (llençols i tovallola) per 2,5€.   
Els usuaris amb règim d’alimentació especial o intoleràncies alimentàries que requereixin uns productes específics, hauran de notificar-ho prèviament.
Tot i que les habitacions es tanquen amb clau, s’aconsella no portar elements de valor que puguin extraviarse amb facilitat, a la vegada que s’ha de tenir control de les pròpies pertinences durant l’estada. 

 

7. Normes interiors

De moment ho deixem al sentit comú de tota convivència i respecte. 

 

 

 

 

COMENÇA A DESCOBRIR LES VALLS DEL MONTCAU  

Desplega el petit meu de l'esquerra. Tens un món per explorar i aprendre!!!