Blog d'El SALT

Altaveu d'opinió, experiències, novetats i altres temes d'interès d'El SALT, Mura i el territori que l'envolta

 

 

El SALT és una realitat i ho celebrem el 26!!!

 

Hola.

Semblava que no s’hi arribaria mai, però hi hem arribat. Han estat molts anys –molts‐ plens d’incertesa, preocupacions i ràbia motivades per entrebancs i penúries econòmiques provocades per la insolidaritat d’alguns, per la burocràcia i la crisi. Però hem aconseguit culminar el nostre projecte: volíem convertir el tros de bosc que havíem comprat quan el Josep i la Teresa es feren la casa en un espai recer de pau, alegria i vida.

Fa tres anys que vivim a la nostra casa i tot just un mes que tenim llicència per exercir l’activitat que ens permetrà pagar‐la. L’Aula de Natura El SALT és una realitat.

I és per això que volem inaugurar‐la de manera oficial fent una gran festa on ens agradaria que  no hi faltés ningú. 

Serà el proper dissabte 26 –el més proper a la lluna plena de setembre‐. Tot dependrà del temps, però la idea és una trobada distesa on nosaltres posem les activitats i vosaltres la teca. Veniu a fer pícnic al migdia ‐ja sabeu amb la manta la nevera i el menjar‐. A partir de les 15 ens agradarà veure la canalla distreta i alegre amb tallers, Circ (TUB D’ASSAIG), jocs i gaudint de l’herbassar. Cap a les 18h els XIULA ens animaran una estona amb les seves cançons per fer entrar la gana. Després qui, per sopar, hagi dut cosa per coure, ho podrà fer a les barbacoes. Soparem, farem tertúlia i, en acabar, la Núria Lozano i el seu company Joan Alfred de la companyia De Paper ens entetindran amb el seu espectacle nou "Dins la Panxa del Llop".

Poc a poc la llum de la lluna plena es farà lloc a la coma i arribarà l’hora d’escoltar els sons del piano. Drets o ajaguts a l’herba (tant de bo sota una lluna esplèndida) escoltarem “Für Elise” de Beethoven i altres cançons tocades per la Teresa Salvador (Ella i el Josep foren els primers en habitar el racó del terme de Mura on ens trobarem (les Escomes) i serà qui inaugurarà concert). Posteriorment, de les notes sortides del piano, tocat a dues o quatre mans per les professores Anna Canudas i Glòria Peig, veurem ballar tangos al Candi i l’Anna (també veïns de les Escomes). Finalment, el grup ALBERKOC continuarà la festa amb un recital de rumbes molt especials.

Com hem dit, ens agradaria que vinguessis. Vine amb els teus, amb qui més et plagui, i vine disposat a passar‐t’ho bé. Si tens guitarra, acordió, o qualsevol altre instrument porta’l i amaneix la festa, segur que trobaràs un grup de gent que t’escolti i acompanyi a passar‐t’ho bé. L’espai és gran i ningú no ens farem nosa.

Hi haurà terreny d’acampada i llit per a 25 persones ‐els reservem per aquelles persones grans que ho necessitin‐.

Ens agradaria que vinguessis!!!

Els d’El Salt.

Mura, setembre del 2015

 

jordi corbella
- 21 September 2015 at 08:51am

hola familia , jo no podre estar fisicament pero sempre penso amb vosaltres anims aixo ja es una realitat , petons i abraçades a tots, sou una gran familia
Franc
- 21 September 2015 at 09:46pm

Gracies Jordi i molts records!!!
Leave a Comment

Comments