Blog d'El SALT

Altaveu d'opinió, experiències, novetats i altres temes d'interès d'El SALT, Mura i el territori que l'envolta

 

 

Acabem les obres i ho celebrem!!!

Benvinguts amics i coneguts,

Fa vora 3 anys el Cesc i la Jose viuen a Mura i aviat farà dos anys que no ho vam poder celebrar a conseqüència de la pluja. Ens feia molta il·lusió fer-ho perquè hem esperat i lluitat molt per poder tindre casa nostra. També sabreu, i si no us ho diem ara, que el darrer any i mig hem estat treballant en un projecte d'activitat per a la casa.

Doncs aquest projecte a partir de mitjans agost serà una realitat. I aquest 26 setembre, plogui o nevi, ho volem celebrar amb TOTS vosaltres. Amb aquells que ens vam quedar amb les ganes de vindre i amb aquells que els pugui interessar això d'El SALT.

Molt resumidament El SALT, és un allotjament a la natura amb molta hospitalitat. Un espai adequat a grups, entitats de lleure, escoles i famílies per tal que puguin passar el dia, fer-hi estada i moltes més coses. Si voleu més informació sobre El SALT podeu consultar el web:www.elsaltmura.cat

Finalment, ens ajudaríeu molt en la promoció d'aquest projecte si ens agregueu com a amics i compartiu aquesta informació i la resta d'activitats que des d'El SALT anirem anirem anunciant.

Moltíssimes gràcies i fins aviat!!!

 

 

(There are no comments yet)
Leave a Comment

Comments